Новини


















15.01.2013 р. відбулося розширене засідання шкільних євроклубів міста. Євроклубівці провели євроквест до Дня Європи. 
Діти показали свої знання про країни Європи. 

  


23.04.13 р.   Разом із учнями 2 б класу (кл. кер. Чапайло Л.І.)  ми відзначали Міжнародний день книги. Діти читали вірші про книгу і показали казку "Колобок" на новий лад, відповідали на запитання вікторини, співали пісеньки казкових героїв.



19.04.13 р.   до змагання на знання українських народних казок були запрошені учні 1 А класу (кл. кер. Сахнюк С.І.)  

9.04.13р. учні 3 Б класу захищали свої читацькі формуляри.  Діти показали, що  люблять і вміють вдумливо читати книжки 




4.04.13 р. знову працювала книжкова лікарня. На цей раз лікарями книжок були учні 4 Б класу (кл. кер. Сірук О.В.). Вони відремонтували 53 книжечки. 

Книжки їм дуже вдячні!


              


15.03.13 р. переможці І етапу конкурсу "Найкращий читач Хмельниччини" прийняли участь у ІІ етапі крнкурсу, який проводився міською бібліотекою.

12.03.13 р. відбулася презентація книги Наталі забіли "Веселий корабель". Учні 4 А та 4 Б класу читали вірші,  загадували загадки з книги Н. Забіли. Найбільше сподобалася глядачам інсценізація віршованої казки "Плискачик". 


11.03.13 р. кращі читачі шкільної бібліотеки змагалися у І етапі конкурсу "Найкращий читач Хмельниччини- 2013". Переможцями стали Дричик Марія і Попель Лілія. 

Вітаємо!



1.03.13 р. закінчилася Акція  "Привітай свою бібліотеку". Переможцями Акції стали Клепацький Даніїл 2 Б клас; Бендюг Любов 3 А клас; Шпаченко Анастасія 3 Б клас; Рибачук Роман 4 А клас; Максимюк Дана 4 А клас. Дякуємо всім учасникам Акції.


25.01.13 р.  бібліотеку відвідали учні 2Б класу (кл. керівник Чапайло Л.Ів.). На бібліотечному уроці "Наш друг - книга" ми  прослідкували шлях, який пройшла КНИГА від винайдення писемності і до сьогоднішніх днів. Учні самі створили КІПУ, книгу-стрічку, книгу-кодекс і зрозуміли, що книга це дійсно геніальний винахід людства. 


15.01.2013 р. відбулося розширене засідання шкільних євроклубів міста. Євроклубівці розповідали про прапори країн Євросоюзу.

А у кінці засідання з прапорів різних країн Європи було створено стрічку.

Євроклуб нашої школи розповів про історію прапора Люксембургу.




11.12.12 року  учні 2-3 класів прийняли участь у Годині спілкування "Знай свої права, дитино". За допомогою мультфільмів вони знайомилися з правами дітей, що записані у Конвенції про права дитини. Було пізнавально і цікаво.




29.11.12 р.  учні  3 А класу (кл. керівник Нечай В.Е.) працювали у Книжковій лікарні. Вони "підлікували" 30 дитячих книжечок. Дякуємо їм !

26.11.12 р. учні 4Б класу захищали свої читацькі формуляри. За підсусками читання у першому семестрі "Дипломами за прагнення до знань"  були нагороджені  

Клепацька Еліна (Диплом І ступеня), Тарасюк Анастасія (Диплом ІІ ступеня), Столяр Марія (Диплом ІІІ ступеня).  

21.11.12 р. у 7 А класі  (кл. кер. Бєлова Ж.І.) відбулася Година спілкування "Толерантність".  Учні зрозуміли, що  незважаючи на те, що вони такі різні, потрібно  бути колективом і приймати всіх, якими вони є.

20.11.12 р. команди з учнів 9 класу змагалися у інтелектуальному шоу "Я люблю вивчати право"

Дев’ятикласники показали гарні знання Основного Закону нашої країни. Перемогла команда з жовтого сектору.

ВІТАЄМО!  


24.10.12 р. в учнів 1-х класів відбувся перший бібліотечний урок.

 Разом із дівчинкою Катрусею вони шукали скарб у чарівному лісі, познайомились із правилами бібліотеки, вивчили багато нових для себе слів.

                        

15.10.12 р. учні 2-х класів були посвячені у читачі бібліотеки. Вони побували у "Старій-старій казці" і перетворилися на героїв казки "Ріпка".



3.09.12 р. у бібліотеці відбувся перший  шкільний урок, присвячений здоровому способу життя. 

Учні 4 Б класу говорили про шкідливість паління.